Kermis

Kermis 2019

Ook dit jaar zijn wij weer trots op een diversiteit aan attracties voor jong en oud die op de dagen voorafgaand en tijdens Koningsdag aanwezig zijn. Kies voor een knallend ritje in de autoscooter of zweef de van Meursweide over in de zweefmolen; het is er weer allemaal! Natuurlijk vergeten we de gelukszoekers niet en kunnen zij weer een gokje op de fruitautomaten. De jonge kermisbezoekers kunnen een ritje maken in de draaimolen of leuke prijzen winnen bij het eendjes vangen en touwtje trekken. Ook aan de inwendige mens is gedacht, zo kunt u genieten van een overheerlijke suikerspin of echte Oudhollandse poffertjes.

-18 leden (€5,- lidmaatschap per jaar) kunnen hun kermis vrijkaartje dan ophalen bij de OvH Stand en hierna verzilveren voor gratis ritje in een van de attracties. Meer weten over lidmaatschap en bijkomende voordelen? http://oranjeverenigingheerde.nl/lid-worden/

Wij heten u van harte welkom op het kermisterrein aan de Markstraat in Heerde!

Openingstijden kermis.

– Woensdagmiddag 24 April rond 14:00 uur open en rond 21:00 uur sluiten, tevens EURO DAG.

– Donderdagmiddag 25 April rond 14:00 uur open en rond 21:00 uur sluiten.

– Vrijdag 26 April 14:00 uur tot rond 23:00 uur.

– Zaterdag (Koningsdag) 27 April rond 12:00 uur open en rond 22:30 uur sluiten.

Openingstijden liggen niet vast. Dit is afhankelijk van het aantal bezoekers en het weer.