Oranjebal tentfeest

Op woensdagavond 26 april 2023 gaat in de feesttent van het Van Meurspark in Heerde het dak eraf!

Men neme drie topzangeressen met strotten als kanonnen, een scheurende gitaar, dikke bass, heerlijke toets partijen en top dat af met een rete-strakke drum. Alle ingrediënten om Oranjbal te laten exploderen tot een muzikaal hoogtepunt!

Boulevard is nog altijd dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. En ze zijn nog lang niet klaar!

Met hun nieuwe show “THE HURRICANE TOUR” laten ze onze feesttent op haar grondvesten schudden. Aafke, Froukje en Eva zijn zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot! En als je denk dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s!

Tijdens deze avond met Boulevard komt alles voorbij! Medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met eigenheid en een knaller van een show!

Leden van Oranjevereniging Heerde hebben vrije entree. Word dus lid van de Oranjevereniging Heerde! Niet leden betalen € 12,50. 

Vergeet niet uw persoonlijke ledenpas en legitimatie mee te nemen