Kindervertier

Veel activiteiten op Koningsdag voor de jeugd!

Koningsdag is een feest voor jong én oud. Daarom heeft de Oranje Vereniging Heerde ook voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd. We hopen dat jullie dit jaar allemaal aanwezig zijn op de van Meursweide en meedoen aan de activiteiten.

Wij zijn er zeker van dat je  zult genieten van een geweldige dag, dus kom gezellig langs en zing, dans, feest en speel mee. Lees verder en ontdek wat er allemaal te doen is op het van Meurspark in Heerde!

Escape kisten

Plots staat er een grote kist voor je, met een groot cijferslot erop. Door de eerste code te kraken, open je de grote deksel en zie je nog meer sloten. Vlaggen seinen, Morsecode, kompas lopen, je komt ze allemaal tegen in de kist. Waan je in het leger, zet je legerpetje op en ontrafel het mysterie van deze escapekist. Ben jij stoer genoeg?

Schminken

Op Koningsdag worden de mooiste creaties op vrolijke kindersnoetjes getoverd. De schmickers nemen schmink, glitters en regenbogen mee en kleuren de dag!

Pannakooi

Panna-voetbal is in trek bij de jeugd, maar ook volwassenen beleven er plezier aan. Het spel is leuk om te beoefenen en mooi om naar te kijken. Wanneer de bal door de benen van de tegenstander wordt gespeeld én deze weer in eigen bezit komt, is er een panna gescoord en is het spel afgelopen. Ook zin in een potje voetbal? Wij regelen de bal, jij de tegenstanders?

Stormbaan

Neem de vele hindernissen en obstakels op deze geweldige Stormbaan. 
Als eerste kruip je onder een net door, daarna door een kruiptunnel, snel over een muur heen klimmen en weer door een kruiptunnel en als laatste onder het net door. Daag je vriendje en/of vriendinnetje uit. Wie is het eerste aan de overkant?

Kinderbingo

15:00 – 15:30 

Doe gezellig mee met de Kinderbingo!