Escapegames

Op Koningsdag hebben we vanaf 12:00, voor de liefhebbers van mooie Escape uitdagingen, wat klaar staan op het Van Meurspark in Heerde!

de Bedriegers

Vreedzame bondgenoten binden de strijd aan tegen de bedriegers in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen jullie erin om de bedriegers te ontmaskeren of elimineren jullie per abuis onschuldige bondgenoten? De bedriegers elimineren aan het einde van de nacht een bondgenoot. Als het weer dag wordt, bespreekt iedereen tijdens de verbanning de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen jullie proberen om een bedrieger te elimineren. Maar omdat de bedriegers zelf ook aan de verbanning deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig… Wie worden de bedriegers en wie de bondgenoten? Van te voren geef je aan of je een bedrieger zou willen/ kunnen zijn. Iedereen gaat rond de bedriegerstafel zitten en wordt bekroond tot bedrieger of bondgenoot. Speel tussendoor toffe spellen om zoveel mogelijk goud te verdienen. Wie gaan er naar huis met het goud? De bedriegers of de bondgenoten?

Duur: 1 uur (max 20 personen)

de Bomkoffer

Jij met je groep zijn ontdekt op een geheime missie! En jullie worden vastgebonden. En niet zomaar vastgebonden, jullie zitten vast aan een bomkoffer. En deze maakt toch wel hele rare tikkende geluiden en er komt ook rook uit de koffer. De tijd begint weg te tikken…… Pas op! Hij staat op ontploffen. Lukt het jou om binnen 20 minuten de bom uit te schakelen en los te komen? Wees slim, creatief en niet bang aangelegd!

Duur: 20 minuten (max 5 personen)