Oldtimer Koningsrit

Op 27 april organiseert Oranje Vereniging Heerde de Oldtimer Koningsrit.

09:45 uur wordt er verzameld op de Van Meursweide.
10.15 uur is de start van de puzzel rit, waarbij onderweg aantal vragen en opdrachten uitgevoerd moeten worden.
13:00 uur arriveren de auto’s op de feestweide in het Van Meurspark.
14:00 uur start van de oldtimer show, hier kunnen ook auto’s aan meedoen die niet met de puzzelrit mee willen rijden.

Het aanwezige publiek kan de prachtige auto’s van dicht bij bewonderen.  De prijsuitreiking is gepland om 14:00 uur. Deelname is gratis! Het wordt een gezellige rit door de prachtige omgeving van Heerde.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven! Inschrijftermijn is verlengd tot 25-04-19 / (na invullen formulier ontstaat er mogelijk ‘n website fout de gegevens komen wel door, we onderzoeken het probleem)

Wanneer er vragen zijn kunnen deze gesteld worden door het contactformulier in te vullen of contact op te nemen via oldtimer@oranjeverenigingheerde.nl.

Voornaam
Achternaam