Inschrijven Oldtimer Koningsrit 2017

Op 27 april organiseert Oranje Vereniging Heerde de Koningsrit voor oldtimers.

Het wordt een gezellige rit door de prachtige omgeving van Heerde. We verzamelen op 27 april om 10 uur aan de Dorpsstraat ter hoogte van onze sponsor RESTAURANT DE POSTKAMER.

Vanaf 10.30 uur is de start van de rit. Het systeem is bolletje-pijltje, dus voor iedereen goed te doen. Onderweg zijn er een aantal vragen en opdrachten.

Rond 13 uur arriveren de auto’s op de gezellige feestweide van de
Oranjevereniging in het Van Meurspark. Het aanwezige publiek wil daar graag de auto’s van de deelnemers bewonderen.

De prijsuitreiking is gepland om 14 uur.
Deelname is gratis!

Vul onderstaand formulier in om je op te geven? Wanneer er vragen zijn kunnen deze gesteld worden door het contactformulier in te vullen of contact op te nemen via oldtimer@oranjeverenigingheerde.nl.

Door overweldigend succes is het niet meer mogelijk om je op te geven voor de Oldtimer Koningsrit.