Inschrijven De Schutterskoning(in)

Op 27 April wordt op Koningsdag om 14:00 uur het vogelschieten in Heerde geïntroduceerd!!! Vermaak gegarandeerd!
Iedereen vanaf 18 jaar en ouder mag zich inschrijven. Iedereen, dus ook en met name de vrouwen/meiden!!
Het spel wordt becommentarieerd door niemand minder dan: Henk van de Put!

WAT IS HET SPEL PRECIES??
Er wordt een bak acht tot tien meter hoog gehesen en de deelnemers schieten per ronde vanaf dezelfde afstand op de vuurhouten vogel.
Het geweer staat vast op de bok in een hoek van 45 graden. Het houdt in dat nooit een inslag buiten de bak kan plaatsvinden.
Om beurten schiet men eerst alleen op de linker vleugel, als die er af is de rechtervleugel, vervolgens de staart en dan de kop.
Wie aansluitend de romp naar beneden haalt is schutterskoning(in) en zal IN STIJL worden gehuldigd!
Een welgemeende uitnodiging aan de Heerder bevolking om op Koningsdag hun geluk te komen beproeven!!

De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn €7,50- voor leden en €10,- voor niet-leden.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven! Wanneer er vragen zijn kunnen deze gesteld worden door het contactformulier in te vullen of contact op te nemen via Schutterskoning@oranjeverenigingheerde.nl.

Voornaam
Achternaam
Adres & huisnummer
Postcode
Geb. Datum:
Geslacht
Pasnummer
?
Vul hier uw ledenpasnummer in.