Jeugd Toneelvoorstelling KEK: “Alles Overboord”

Jeugd toneelgroep Kom Eens Kijken speelt: “Alles Over Boord”

Heerde – Op woensdag 25 April om 15.00u is de uitvoering van Jeugd toneelgroep KEK musical ‘Alles overboord’ in de feesttent van Oranjevereniging Heerde op het van Meursweide.

‘Alles overboord!’ is een musical boordevol humor, leuke typetjes, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. In de Musical stralen de jeugdige spelers van toneelgroep KEK.

Cruiseschip ‘De Wereldreis’ staat op het punt te vertrekken. Iedereen die van kapitein Klots een gouden briefkaart door de brievenbus heeft gekregen mag mee op reis.Het volle cruiseschip kiest al gauw het ruime sop. De stemming zit er goed in.

Maar dan blijkt dat Kapitein Klots alle passagiers aan het werk zet. Als de motor het ook nog op volle zee begeeft en er geroeid moet worden, is het gedaan met alle vrolijkheid. Zeker als in de verte donkere onweerswolken samenpakken. Zal het cruiseschip de storm doorstaan? Lukt het de passagiers om goed samen te werken? En zal het doel van de reis worden bereikt?

Entree kosten:
Leden € 2,- p/p
Niet leden € 3,- p/p
voor kinderen hebben we Ranja met cake, en voor ouders en begeleiders hebben we heerlijke koffie, thee en cake, maar Ranja mag natuurlijk ook 🙂