Leden voordeel

Deze pagina bevat de volgende informatie:

Voordeel ’16; Jonger dan 18 (-18)

• Goodie voor de lichtshow
    • Gratis kermismunt
    • Gratis deelname Bubbel Voetbal Toernooi (16+)
    • Vrijkaartje voor Het Berghuizerbad
    • Korting bij verschillende lokale ondernemers (op vertoon van ledenpas):
      • 10% korting bij Dick & Co in de week van Koningsdag
      • Boerenpatat voor €5 bij Wilma’s snackbar op Koningsdag
      • Op 25 & 26 april biedt Kamphorst 6 oranje tompoezen halen, 5 betalen
      • Het Heerder Fruithuis geeft 10% korting
      • Je hoeft geen startgeld te betalen bij het afsluiten van een studentenabonnement bij Fysio + Fitness Noord Oost Veluwe
        • (niet in combinatie met andere aanbiedingen en de actie is geldig tot 31-12-2016. Vraag naar de voorwaarden.)

button-word-lid1

Voordeel ’16;18 jaar en ouder (+18)

• Gratis toegang tot het Oranjebal
      • Gratis deelname Bubbel Voetbal Toernooi
      • Vrijkaartje voor Het Berghuizerbad
      • Korting bij verschillende lokale ondernemers (op vertoon van ledenpas):
        • Voor nieuwe ’16: Brasserie Meet & Eat stelt een dinerbon van € 25,- beschikbaar
        • 10% korting bij Dick & Co in de week van Koningsdag
        • Korting op de speciale Oranje aanbiedingen bij De Groot
        • Veerle geeft 10% korting op alle boeketten in de week voor Koningsdag
        • Boerenpatat voor €5 bij Wilma’s snackbar
        • Op 25 & 26 april biedt Kamphorst 6 oranje tompoezen halen, 5 betalen
        • Bij Limburgia krijgt u bij een bestelling voor Koningsdag 4 oranje Bossche bollen voor de prijs van 3 (op Koningsdag geldt op=op)
        • Bij de Echte Bakker Rebel kun je een overheerlijke luxe oranjestol  met 20% korting afhalen
        • 15% korting bij wasstraatbeurt nr. 1? Bij Autoschadebedrijf Berghorst kan het!
        • 10% korting op buitenplanten bij Boeketterie De Anemoon
        • Het Heerder Fruithuis geeft 10% korting
        • Drie maanden sporten voor maar € 99,- bij Fysio + Fitness Noord Oost Veluwe
          • (niet in combinatie met andere aanbiedingen en de actie is 1 keer geldig per pas tot 31-12-2016. Vraag naar de voorwaarden.)
        • Bij Puur krijg je bij bestelling van een drankje het 2e drankje gratis
        • 10% korting op een gepersonaliseerd geboortestoeltje bij Beebie Hip & hout

button-word-lid1

Pas kwijt of beschadigd?

Wanneer je je pas kwijt bent is het mogelijk om een nieuwe aan te vragen. Dit kun je doen door het nieuwe aan te vragen via het contactformulier onder vermelding van enkele gegevens waarmee we jouw lidnummer kunnen achterhalen. Voor het aanmaken van een nieuwe pas vragen wij een onkosten vergoeding van €2,50. Is jouw pas dermate beschadigd dat deze niet meer bruikbaar is, dan is de pas om te wissel; ook dit kan aangevraagd worden middels het contactformulier. Hiervoor brengen wij geen onkosten in rekening.

Lidmaatschapgegevens wijzigen?

Voor het wijzigen van lidmaatschapsgegevens graag het ‘Gegevens wijzigen – formulier‘ invullen. Mocht je hier niet uitkomen, dan mag er ook altijd gemaild worden naar info@oranjeverenigingheerde.nl.