Koningsloop

Op vrijdagavond 20 april 2017 organiseert JGetFit samen met de Oranje vereniging Heerde de Koningsloop. Een mooie run door Heerde. Deze run is geschikt voor allerlei typen hardlopers: een beginnende loper en ook voor de sportieve jeugd is dit een mooie afstand.
Verder zal de meer getrainde loper graag een mooie toptijd op de klok willen zetten.
Dorpsstraat Heerde

Route: 5 & 10 km
Het is een prachtig parcours met verschillende ondergronden. Bos, gras, zand en asfalt alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie run. De laatste 2 kilometer daal je iets af en ren je op asfalt. Dus wil je een snelle 5 of snelle 10 lopen: doe mee! De 10 km zijn 2 rondes van 5 km.

Kids Run: 600 M
Een leuke route van 600 meter die over het dorp van Heerde komt en een stukje door het
van Meursweide.

Tijdregistratie
Chipregistratie Run2Day
Ipico-chip
We maken gebruik van de Ipico-chip. De chip bevestig je met de tierib (die je bij je
startnummer krijgt) aan je schoen. Overtuig jezelf er van dat je de chip goed vast hebt zitten
aan je schoen. Geen chip = geen tijd.

Parkeren is mogelijk bij het Groene Hart.

• Medailles voor de eerste 3 mannen en vrouwen op de 5 km en de 10 km.
  • Medailles voor de Kids Run.

Afstand 5 & 10 km

• Voorinschrijving €7,50-
  • Na-inschrijving €8,50

Kidsrun

• Voorinschrijving €3,-
  • Na-inschrijving €4,-

Inschrijven

Inschrijven kan via Inschrijven.nl Je kunt je ook vrijdagavond nog inschrijven voor de loop. Dit kan in de tent op het Heerderdorp.

vragen?

Vragen kun je richten aan koningsloop@oranjeverenigingheerde.nl